sunnuntai 9. elokuuta 2015

Viimesiä viedään

Niin ne vain lomapäivät hupenee käsiin ja pian onkin aika palata arkeen. Kesä ei välttämättä antanut tänä vuonna parastaan, mutta silti se hurahti yhtä nopeasti kuin ennekin. Missään vaiheessa ei iskenyt tekemisen puute oli töitä, ihania kesäiltoja ja lyhyitä, mutta sitäkin muisttettavampia reissuja. En päässyt käymään missään oulua kauempana ja vietinkin lähes koko kesän Hailuodossa, mutta jälkeen päin ajateltuna vietin yhen elämäni ihanimmista kesistä.

Parasta kesässä oli kaverit ja meidän kaikki hullut jutut mitä me tehtiin. Vietin ikimuistoisen viikon hoitaen huskyja ja monta ihanaa iltaa kaverien kanssa tehden mitä mieleen juolahti. Ei kesään tarvi kuulua ulkomaan matkoja, festareita tms, jotta siitä tulisi hyvä kesä. Tietty ne on mukavia lisähöysteitä ja ehdottomasti tervetulleita, mutta kylä kesän pärjää ilmankin.

Mä en enää edes muista kaikkea mitä kesän aikana tuli sekoiltua, mutta silti täst kesäst jäi hyvä maku suuhun, vaikka välillä olinkin hieman turhautunut. Pääsi pelaamaan futista, tekemään ihan ihme reissuja keskellä yötä scootterilla ja koluamaan monet ja taas niin monet ojat parhaan kaverin kaa vähän vettä vahvempaa ottaneena. Me ei toki maattu keskellä autotietä, juostu pitkin peltoja ja metsiä tai nolattu itseämme ;)

Parasta kesässä oli myös se, että pääsi viettämään enemmän aikaa mun niinkin kaukana kuin vuokatis asustelevan kaverin kanssa :D  Meidän jutut, kuvailureissut, syvälliset keskel yötä ja kaikki muu mitä tehtiin oli aivan parasta. En ois kestäny koko kesää Hailuodossa ilman tota :DD

Kesästä tekee kesän just se, että ei tarvii ajatella koulua ja voi antaa kerranki vaan mennä. Keskel yötä voi lähtä johonki ilman aineita siit et kotiin pitää tulla sillon ja sillon ja voi tuntee olevansa vapaa tekemään melkeen mitä haluu ilman takaraivos olevaa ajatusta läksyistä.

Mä nautin tästä kesästä enkä kadu etten päässy qstockkiin tai käyny hienol ulkomaanreissul, koska joskus kesä voi olla ihan vaan siit kesästä nauttimista(Nii no niist muutamasta kesäpäivästä nauttimista xD).

Tiiän, että mulla tulee ikävä mun höpötyskaverii mut kyl me nähää ei se kuitenkaa iha ulkomaille asti oo lähteny :DD

Keskiviikkona pitäs jaksaa reippaasti lähtä kouluun, ei oo viel sellane fiilis yhtää et nyt se koulu oikeesti jatkuu :O

Viettäkää mukavat viimeset lomapäivät! :))


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti