sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Summer is coming!

Kesä tulee, ilmat lämpenee, aurinko paistaa ja vaatteet vähenee! :D Kohta se "vapaus" taas koittaa ja koulujen ovet sulkeutuu, avautuen uudelleen vasta ensi syksynä. Siihen on enää n. kaksi kuukautta ja sitten on mullakin lukion eka vuosi purkissa! :)

Ootan kesää tosi paljon, koska se on parasta aikaa olla kavereiden kanssa! :) Kesällä on niin paljon enemmän tekemistä kuin talvella. Voi olla ulkona vaikka koko päivän ja nauttia lämmöstä. Ei tarvii miettiä kuinka paljon pitää laittaa vaatetta päälle vaan yleensä pelkät sortsit ja t-paita riittää. On ihanan kevyt olo ja lenkillekkin voi lähteä vaikka pelkissä urheiluliiveissä ja sortseissa. 


Mä odotan kesältä huippu ilmoja, kesätöitä ja hauskanpitoa! Oon tehny listan, mitä haluan kesän aikana tehdä ja se tulee tässä:




Haluan uida meressä, ruskettua, tehdä kesätöitä ja tienata rahaa, käydä Tukholman reissulla, käydä yökävelyillä, pelata jalkapalloo, päästä ratsastamaan, tehä jotain pähkähullua, käydä kaupassa ilman kenkiä(parhaat tajuu ;D), viettää aikaa kavereiden kanssa, lähtä käymään jossain päin suomee kavereiden kaa, elää hetkes, viettää mahtava loma ja juoda ;)


Listaan kuuluis myös hankkia poikaystävä, mutta se on vhän turhan kaukaa haettua, koska oon melkeen koko loman Hailuodossa ja täältä nyt ei sellasta saa xD

Tuntuu, että vastahan sitä pääsi ysiltä ja meni lukioon, mutta nyt se kesä jo kohta taas tulee ja elämä helpottuu hetkeksi, kun ei tarvii koulua ajatella, Kesälomalla harvemmin tulee tylsää ja varsinki nyt ku oikeen ootan sitä tuntuu et se tulee kuitenkin hurjan nopeeta. Vika jakso alkaa ja viimenen rutistus ennen ansaittua lomaa :3

Näkyillään taas tässä joskus :) Hyvää kevättä! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti